ortopedska pomagala - medicinska sredstva proteze za noge i ruke, dojke, invalidska kolica, perike, ortopedski ulošci, cipele,ortoze, mideri ...

         Početna  Prezentacije  Filmovi   Linkovi  Kontakt

 
Steznici-Ortoze-Aparati
 Anatomske cipele
Anatomski ulošci
Invalidska kolica
Antidekubitni program
Toaletna pomagala
Hodalice-Stajalice
Štake - Štapovi
Kompresivne čarape
Perike
Veštačke dojke
Proteze
Ostalo
 
 
 
 
 Sportski program

 

Štampaj ovu stranicu

 

Izvor: CdM

Ortopedska pomagala za djecu i odrasle sa posebnim potrebama

Kompanija “Rudo Montenegro“ iz Podgorice poklonila je ortopedska pomagala Udruženju za djecu sa posebnim potrebama “Rastimo zajedno“, JU Zavodu “Komanski most“, Kliničkom centru Crne Gore i drugim zdravstvenim ustanovama sa područja Podgorice, Nikšića, Pljevalja, Bijelog Polja, Berana, Risna i Bara. 
Direktor kompanije “Rudo Montenegro“  Aleksandar – Braco Miranović uručiće donaciju direktorima ustanova u utorak, 19. februara u 14 sati u hotelu “Podgorica”.

"Nastojimo razumjeti potrebe zajednice u kojoj poslujemo kako bismo mogli biti uistinu odgovorni, a različitim projektima pomažemo zajednici, zdravstvu i okolini. U saradnji sa našim strateškim partnerom “Ottobock Adria”, firmom koja predstavlja njemačkog proizvođača vrhunskih ortopedskih pomagala “Ottobock” započeli smo veliku donatorsku akciju. 

“Ottobock” ortopedska pomagala omogućavaju korisnicima postizanje maksimalne mobilnosti i nezavisnosti. Donacija uključuje pomagala za djecu i odrasle i značajno doprinosi poboljšanju kvaliteta usluga ustanova i zadovoljstva pacijenata koji će se njima koristiti", saopšteno je iz te kompanije.

Vrijednost ove donacije je 30.000 eura.

 
KOMPANIJA „RUDO–MONTENEGRO” POKLONILA OPREMU PLJEVALjSKOJ BOLNICI Donirali ortopedska pomagala     Kompanija „Rudo-Montenegro” donirala je juče pljevaljskoj bolnici ortopedska pomagala, u vrijednosti od 1.700 eura.
Ovo je nastavak veoma dobre saradnje i ova donacija za našu bolnicu mnogo znači – kazao je direktor bolnice Zoran Tabaš.
Direktor „Rudo–Montenegro“ Aleksandar Miranović obećao je i doniranje kolica za dovoženje pacijenata u salu za operacije. Miranović je naveo da je jučerašnja donacija nastavak pružanja pomoći bolnicama u Crnoj Gori. Među doniranom opremom, pored kolica, su i ostala pomagala, kao što su štake i sjediljke za teško pokretna lica.
B.Je. datum: 2012-11-28
 

 

  
  

RUDO MONTENEGRO d.o.o
            PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, SERVIS I PROMET ORTOPEDSKIH POMAGALA  - MEDICINSKIH SREDSTAVA                           81000 Podgorica, Crnogorskih Serdara bb, tel: +382 20 624448 ; + 382 68 874444

14.11.2013