ortopedska pomagala - medicinska sredstva proteze za noge i ruke, dojke, invalidska kolica, perike, ortopedski ulošci, cipele,ortoze, mideri ...

         Početna  Prezentacije  Filmovi   Linkovi  Kontakt

 
Steznici-Ortoze-Aparati
 Anatomske cipele
Anatomski ulošci
Invalidska kolica
Antidekubitni program
Toaletna pomagala
Hodalice-Stajalice
Štake - Štapovi
Kompresivne čarape
Perike
Veštačke dojke
Proteze
Ostalo
 
 
 
 
 Sportski program

 

Štampaj ovu stranicu

Specijalni veš i pojasevi

 

 
Specijalni pamučni brushalter ukrašen elegantnom šipkom za pre i postnatalni period

Elastični pamučni prenatalni steznik sa anatomskim pojačanjem i širokim pojasom koji podupire stražnji deo.Elastični pamučni prenatalni steznik sa elegantnom čipkom na kukovima sa rastegljivim pamučnim pojasom koji podupire abdomen bez pritiskanja.

 
 

 
Podupiruce gace sa šlicem, od otpornog i higijenskog, više rastegljivog pamuka, koje obezbeduju neophodno podupiranje abdomenalnog pojasa. Preporučuju se kao preventiva i tokom post operativnog perioda.Podupiruce jako elastične gaće za kilu, sa abdomenalnim pamučnim podupiranjem i prednjim otvorom. U unutrašnji džep se ubacuju funkcionalni genitalni gumeni ulošci prekriveni pamukom, koji se mogu pozicionirati gde je potreban genitalni pritisak.

 
 

 
Podupiruće elastične gaće sa gumenim ulošcima.
 
Genitalni pojas za kilu, sa anatomskim zaštitnim prednjim dekom, od elastičnog i higijenskog pamuka. Anatomske trake spreda obezbeđuju podešavanje genitalnog pritiska.
Genitalni pojas za kilu od jako elastičnog i higijenskog pamuka, sa gumenim uložcima, anatomskim trakama spreda, koje obezbeđuju podešavanje genitalnog pritiska. Desni pojas, levi pojas i obostrani.

 
 

 
Pojas za pupčanu kilu.
 

 

Elastični podešavajući pamučni pojasevi namenjeni postnatalnom oporavku i za trbušnu kilu.
 
 
 

 

  
  

RUDO MONTENEGRO d.o.o
            PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, SERVIS I PROMET ORTOPEDSKIH POMAGALA  - MEDICINSKIH SREDSTAVA                           81000 Podgorica, Crnogorskih Serdara bb, tel: +382 20 624448 ; + 382 68 874444

14.11.2013