ortopedska pomagala - medicinska sredstva proteze za noge i ruke, dojke, invalidska kolica, perike, ortopedski ulošci, cipele,ortoze, mideri ...

         Početna  Prezentacije  Filmovi   Linkovi  Kontakt

 
Steznici-Ortoze-Aparati
 Anatomske cipele
Anatomski ulošci
Invalidska kolica
Antidekubitni program
Toaletna pomagala
Hodalice-Stajalice
Štake - Štapovi
Kompresivne čarape
Perike
Veštačke dojke
Proteze
Ostalo
 
 
 
 
 Sportski program

 

Štampaj ovu stranicu

Ortoze moraju dati funkcionalnu korist da se prihvate i nose, "Udobnost i funkcije su ono što određuje uspešan ishod.

       Prikupljeni podaci istraživanja nam ukazuju da korekcija deformisanih položaja stopala su bolji ako dozvolimo zglobovima da se kreću.
Jedina stvar koja se menja je da shvatimo da su mišići koji kontrolišu naš položaj stopala važni, i ako ih ograničimo stavljanjem u ortoze sa čvrstim okovom, mišići se ne mogu otpuste i omoguće pomeranje zgloba.


Mi smo zapravo da se koriguje sa minimalnom kontrolom kretanja stopala dopuštajući da mišići rade ono što treba da rade. "

Mi pružamo širok spektar ortotičkih pomagala koji su ili proizvedeni ili prilagođeni u našem objektu . Uz pomoć stručnog tima, obezbedili smo rešenja koja nude dugoročnu udobnost i rehabilitacijsku pomoć.Rešenja za širok spektar problema kičme, nogu i ruku sa mišićima povezanih poremećajem. Posle prvih konsultacija, mi ćemo izabrati najviše appopriate proizvoda iz našeg asortimana bilo, i/ili iz spektra drugih kompanija. U većini slučajeva, mi ćemo prilagoditi proizvod vašim specifičnim potrebama kako bi se osiguralo da oblik, strukturu i funkcije budu u skladu sa Vašim potrebama.Koristeći lagane termoplastike, ugljenična vlakana i silikone, naša rešenja pokrivaju: -
•Cipele sa ulošcima i ulošci. Mi pružamo veliki izbor prilagođenih uložaka i cipele za razne potrebe ortoza.
•Cervikalne kragne, pojasevi trupa, rameni pojasevi, steznici za lakat, zglob šake i šaku silikon korset pojasevi, pojasevi, hiperektensione kičmene ortoze, sakroilijačnih, lumbosakralni i trohanterni pojas, teniski lakat, kaiševi i naramenice kod subluksacija, steznici kolena i gležnja.

Naša kompanija je potpuno nezavisna i može da izabere sa celog tržišta najprikladniji proizvod koji je za Vas.

SAFO , ili Seaflex-Ankle-stopalo ortoza, ortoza koja obezbeđuje dugoročno rešenje za različite probleme gležnja i stopala kod dece i odraslih.
Slike proizvodaAtraktivna i udobna je zamena tradicionalnim krutim Afos (zglob stopala ortoza), SAFO poboljšava ravnotežu, ispravlja hod, zaustavlja-koriguje deformitete stopala,gležnja i kolena i daje vam novostečeni osećaj poverenja i slobode.

SAFO nije samo više udoban i funkcionalan od tradicionalnih krutih rešenja, već se može prilagođava i tokom nošenja - raste sa detetom.

Prednosti Safo:
•Omogućava 'normalno' stopalo / gležanj pokreti
•Poboljšana senzorna povratna
•Poboljšana ravnoteža
•Koriguje savijena kolena
•Može se nositi sa ili bez cipela
•Lako se uklapaju, čiste i održavaju
•Može se nositi za tuširanje / kupanje
•Smanjen rizik od dekubitisa
 

AFO gležanj-stopala ortoza (AFO-a) su ortoze koje obuhvataju skočni zglob i sve (ili deo) od stopala.AFO se spolja primenjuje ima za cilj da kontroliše položaj i kretanje zgloba, nadoknadi slabost, ili ispravi deformitet.Kontroliše gležanj direktno, a može biti dizajnirano i za kontrolu zgloba kolena indirektno. U zavisnosti od potreba pojedinca, možemo da ponudimo bilo krut AFO  ili sa šarkama.
 

KAFO (koleno-zglob-stopalo ortoza)izrađuje koristeći lagane termoplastike, ugljenična vlakana i silikone, u skladu sa vašim potrebama za kontrolu cele noge. U ponudi su veliki izbor tipova šarki kolena i gležnja sa i bez kočnica

 

 

  
  

RUDO MONTENEGRO d.o.o
            PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, SERVIS I PROMET ORTOPEDSKIH POMAGALA  - MEDICINSKIH SREDSTAVA                           81000 Podgorica, Crnogorskih Serdara bb, tel: +382 20 624448 ; + 382 68 874444

13.01.2014