ortopedska pomagala - medicinska sredstva proteze za noge i ruke, dojke, invalidska kolica, perike, ortopedski ulošci, cipele,ortoze, mideri ...

         Početna  Prezentacije  Filmovi   Linkovi  Kontakt

Štampaj ovu stranicu

 
Steznici-Ortoze-Aparati
 Anatomske cipele
Anatomski ulošci
Invalidska kolica
Antidekubitni program
Toaletna pomagala
Hodalice-Stajalice
Štake - Štapovi
Kompresivne čarape
Perike
Veštačke dojke
Proteze
Ostalo
 
 
 
 
 Sportski program

 

 

Silikonske grudne proteze

 

 
Asimetrični oblik

Postoji desni i levi oblik za savršeno pristajanje. Anatomski je zakrivljen i popunjava korpicu grudnjaka sve do naramenice. Njegov visoko usavršen zakrivljeni oblik garantuje prirodni izgled i dopušta slobodne pokrete rukom, nežno kompenzujući tkivo koje nedostaje u pazuhu.
 
Trougaoni oblik

Simetrični oblik ovog oblika grudi dopušta pristajanje ili na desnu ili na levu stranu i dobra je alternativa asimetričnom obliku. Njegov anatomski oblik prijanja na grudni koš i popunjava korpicu grudnjaka do naramenice. Nosićete ovaj oblik grudi sa samopouzdanjem i lakoćom.
 
Ovalni oblik

Simetričan oblik ovog oblika grudi može biti podešen ili na desnu ili levu stranu uvek kada postoji dovoljno tkiva oko dekoltea. Ožiljak u pazuhu je nežno prekriven finim krajem ovog oblika grudi dok šupljina u unutrašnjosti čini to još mekšim i prilagodljivijim unutar korpice grudnjaka. Štaviše, ovalni oblik čini ovaj oblik grudi idelanim za nošenje u kupaćem kostimu na trake ili bikiniju.
 
Light

Ova proteza je obložena Amoeninom posebno udobnom folijom SuperSoft. Ima dvoslojni omotač i izuzetno je udobna za nošenje, a čak 25% je lakša od tradicionalne silikonske dojke. Osim što smanjuje napetosto u vratu i leđima, rasterećuje i pritisak u ramenima, što je posebno bitno kod žena sa limfedemom. Asimetričnog je oblika i pogodna je za osobe sa velikim grudima, osobe koje se bave sportom ili plivanjem, osobe koje imaju bolove u leđima i vratu, i osobe koje žele jednostavnu, laku i udobnu protezu.
 
Contact

Proteza prijanja direktno na kožu i prirodno se pokreće zajedno sa telom. Smanjuje pritisak u ramenima, što je pogodno kod žena sa limfedemom ili sa velikim grudima. Lako se stavlja i lako se nosi, a pruža i veći osećaj slobode, sigurnosti i samopouzdanja u odeći sa većim dekolteom ili pripijenim gornjim delom.
 

 

  
  

RUDO MONTENEGRO d.o.o
            PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, SERVIS I PROMET ORTOPEDSKIH POMAGALA  - MEDICINSKIH SREDSTAVA                           81000 Podgorica, Crnogorskih Serdara bb, tel: +382 20 624448 ; + 382 68 874444

14.11.2013